Carwash Larenstein Bilthoven geopend!

Geplaatst op 13 december 2012, door

Carwash Larenstein Bilthoven-De Bilt is geopend en is gevestigd aan de C. de Haasweg 10 op het bedrijvenpark Larenstein en is een nieuw bedrijf van Autobedrijf de Rooij. Carwash Larenstein is de eerste wasstraat in de gemeente De Bilt, met een wasstraat lengte van 30 meter met krasvrij textiel en 10 indoor stofzuig plekken. Dit in combinatie met de persoonlijke benadering, service en kwaliteit, maakt deze wasstraat uniek, zegt eigenaar Bas de Rooij.

Wegens de snelle afhandeling zijn er amper wachttijden. ’Dat betekent niet dat er weinig aandacht is’, aldus Bas. De auto wordt eerst gecontroleerd op vuil en vogelpoep en zonodig voorbehandeld, waarna de wasstraat volautomatisch de auto wast en droogt. Er kan ook gekozen worden voor een polish – Rain-X programma, dan wordt er een speciale polish al schuimend aangebracht en vervolgens ingewreven met microvilt lappen en daarna behandeld met het unieke Rain-X. Het resultaat is een flinterdunne, onzichtbare, spiegelgladde coating. De auto zal dan langer schoon blijven en een diepere glans hebben. Bijzonder in de wasstraat is dat er gekozen kan worden voor een dubbele velgenreiniging. Een schone velg is een schone auto, volgens Bas.

Na het autowassen kunt uw auto stofzuigen in een droge en beschutte omgeving. U bent nu niet meer afhankelijk van het weer om het interieur van uw auto te reinigen. Gietende regen of gure wind, bij Carwash Larenstein staat u altijd droog. Carwash Larenstein is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00-18:00 uur en zondag van 10:00-17:00 uur. Voor meer informatie over de wasstraat: www.WasstraatdeBilt.nl

 

1 reactie op “Carwash Larenstein Bilthoven geopend!”

  1. Jm emelaar schreef:

    Fijn wasstraat goede service en klantvriendelijk wij zijn er blij mee!!!!!


Laat een reactie achter

Site Sponsors

Het weer

De Bilt
mei 26, 2018, 7:42 pm
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
26°C
windsnelheid: 4 m/s OZO
Verwachting mei 27, 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
28°C
Verwachting mei 28, 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
29°C
Verwachting mei 29, 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
28°C
Verwachting mei 30, 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
24°C
 

Archief

Social Media

Facebook Twitter

Categorieën