Herinrichting Maertensplein in 2013

Geplaatst op 25 oktober 2012, door

Afgelopen jaar waren er weer veel hevige regenbuien die op meerdere plekken in de gemeente voor flinke wateroverlast zorgden. Zo ook op het Maerstensplein in Maartensdijk. De gemeente wil de regelmatig optredende wateroverlast aanpakken en zoekt nu samen met het waterschap naar een structurele oplossing om de waterhuishouding op en rondom het plein te verbeteren.

Hoewel de inhoud van het plan nog niet exact bekend is, zal uitvoering ervan overlast met zich meebrengen als gevolg van graafwerkzaamheden. Omdat er op het Maertensplein nog meer zaken spelen zoals verbetering van de openbare verlichting en de eerder aangekondigde verplaatsing en/of aanpassing van het kunstwerk is ervoor gekozen om deze onderdelen samen te voegen in één project waarbij het gehele plein wordt aangepakt.

Door de werkzaamheden te combineren kan er efficiënter gewerkt worden en blijft de overlast voor winkeliers, omwonenden en andere belanghebbenden beperkt. De verwachting is dat er medio 2013 gestart kan worden met de uitvoering. Voor die tijd worden belanghebbende partijen betrokken bij het proces om tot een definitief plan te komen.  


De verwachting is dat er medio 2013 gestart kan worden met de herinrichting van het Maartensdijkse Maertensplein.

Bron: Vierklank

2 reacties op “Herinrichting Maertensplein in 2013”

 1. Nick Cardinaal schreef:

  Er staat dat men medio 2013 start met de herinrichting van het Maertensplein en dat daar ook activiteiten voor het aanpassen cq veranderen van het “KUNSTWERK” zullen worden meegepakt. Hoe zit dat met dat kuntwerk?? Het is mij bekend dat daar een werkgroep oid voor bestaat. Maar als men medio 2013 al aan het graven gaat moet er wel schot komen in de kwestie van dat kunstwerk. Aangezien de Maartendijkers wel inspraak in de keuze van het object willen mag men wel eens wat laten horen!!! HOE STAAT HET ERMEE???
  Nick Cardinaal

 2. Nick Cardinaal schreef:

  De politiek leest de input op deze website kennelijk nog niet!!
  Ik zie geen enkele reactie!
  Er was toch een werkgroep. Hoe staat het ermee??
  Horen we nog wat???


Laat een reactie achter

Site Sponsors

Het weer

De Bilt
mei 26, 2018, 7:47 pm
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
26°C
windsnelheid: 4 m/s OZO
Verwachting mei 27, 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
28°C
Verwachting mei 28, 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
29°C
Verwachting mei 29, 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
28°C
Verwachting mei 30, 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
24°C
 

Archief

Social Media

Facebook Twitter

Categorieën