Ik ben Judith Schoorlemmer. Samen met mijn man Rob en onze jongens Lucas (6) en Quinten (bijna 2) woon ik nu 4,5 jaar in Hollandsche Rading. We zochten een mooi, rustig dorp, dichtbij grotere plaatsen maar met de rust van het platteland en het liefst dichtbij bossen. In Hollandsche Rading hebben we dat gevonden, een heerlijke plek om te wonen en een ideale ligging!

Mijn dagen zitten meestal overvol! Zo combineer ik het moederschap met mijn werk als zelfstandig ondernemer en diverse hobbies. Ik lever Human Resources Diensten aan bedrijven in het MKB (www.hr4mkb.com) en ik coach en ondersteun mensen bij het vinden van een (nieuwe) baan (www.sollicitatiehulp.org).

Daarnaast heb ik een passie voor Internet en zo tussen de drukke bedrijven door bouw ik websites voor particulieren en kleine ondernemers. Zelf beheer ik ook een aantal websites, zoals de website voor de Bosbergschool en uit liefde voor ons prachtige dorp heb ik een website gebouwd voor Hollandsche Rading. (www.hollandscherading.com) Op deze website verzamel ik nieuws over en uit Hollandsche Rading en ik ben zijdelings betrokken bij de Communicatiewerkgroep voor ons dorpsoverleg. Eén keer per jaar vertrek ik voor een weekendje naar Rome, mijn favoriete stad. Daar geniet ik van de geschiedenis, het weer en de heerlijke Italiaanse keuken! En omdat ik Rome zo geweldig mooi vind, ben ik ook hiervoor een website aan het bouwen.

Kortom; ik ben zeer actief op het Internet en betrokken bij ons mooie dorp. Ik ben dan ook erg enthousiast om voor deze website te gaan bloggen. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren vanuit Hollandsche Rading en hier en daar stof tot discussie te kunnen leveren. Wil je meer over mij weten? Kijk even op mijn persoonlijke website: www.judithschoorlemmer.nl

Polls

Tijdens de Ondertunneling van het spoor naar De Leijen is een tijdelijke overgang noodzakelijk

View Results

Laden ... Laden ...

De Bilt op Twitter

Site Sponsors

Site Sponsors

Het weer

De Bilt
mei 26, 2018, 7:47 pm
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
26°C
windsnelheid: 4 m/s OZO
Verwachting mei 27, 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
28°C
Verwachting mei 28, 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
29°C
Verwachting mei 29, 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
28°C
Verwachting mei 30, 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
24°C
 

Archief

Social Media

Facebook Twitter

Categorieën