Warning: Use of undefined constant ex_feat - assumed 'ex_feat' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa03/debiltinactie.nl/httpdocs/wp-content/themes/livewire/header.php on line 37 Warning: Use of undefined constant ex_vid - assumed 'ex_vid' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa03/debiltinactie.nl/httpdocs/wp-content/themes/livewire/header.php on line 39
Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa03/debiltinactie.nl/httpdocs/wp-content/themes/livewire/page.php on line 14

Traditionele media zijn passief en vaak eenrichtingsverkeer. Dat wil DeBiltinActie veranderen.
Deze website is van, voor en door inwoners van de zes kernen van De Bilt.

Een website die boeit en fascineert omdat het zo dichtbij is!

Betrokken inwoners die met passie, plezier en emotie schrijven over alles wat er in hun directe omgeving gebeurt. Wat ze boeit en bezighoudt of waar ze wat over kwijt willen (al dan niet aangevuld met foto’s en video’s).

We zijn op zoek naar verhalen uit alle kernen van de gemeente De Bilt. Want hoe belangrijk wereldnieuws ook is, uiteindelijk wil iedereen weten wat er in zijn eigen omgeving gebeurt.

Iedereen
De Bilt met zijn 6 kernen is een pracht gemeente. Er gebeurt veel en er leeft van alles. Dat moet een podium krijgen. Iedereen kan zijn verhaal, boodschap of wat dan ook mailen. De redactie leest die berichten, bewerkt ze eventueel en plaatst ze daarna op de site. Grofweg moeten die berichten voldoen aan de volgende eisen; Ze moeten waar zijn, er wordt niet gescholden, gevloekt of andere beledigende taal gebruikt. De redactie ziet er op toe dat de sfeer prettig blijft, en behoudt zich het recht voor om artikelen niet te plaatsen.

Bloggers
Daarnaast zijn we op zoek naar bloggers die het leuk vinden om dat wat ze bezighoudt of waar ze tegen aan lopen op de site te zetten. Bloggers kunnen hun verhalen direct zelf op de site zetten. Daar wordt vooraf geen redactie op gevoerd. Bloggers zijn geselecteerd door en bekend bij de redactie en hebben de status van blogger gekregen omdat ze regelmatig schrijven voor de DeBiltinActie.

Als blogger breng je unieke content die mensen boeit, prikkelt en inspireert om zelf actief te worden en betrokken te zijn. De doelstelling is om op termijn het grootste interactieve platform in De Bilt te zijn. Niet in plaats van de bestaande nieuwsvoorzieningen maar juist aanvullend en stimulerend op bestaande bronnen.

Door onze samenwerking met De Vierklank en RTV De Bilt kan het voorkomen dat verhalen , foto’s, filmpjes worden opgepikt en geplaatst in de krant of uitgezonden op TV.

De kracht van online bestaat bij de offline ontmoeting. We bieden de schrijvers (bloggers) niet alleen een Podium om zelf leuke en actuele verhalen te plaatsen. DeBiltinActie wil regelmatig bijeenkomsten houden. Dit kan variëren van laagdrempelige netwerkborrels, met workshops voor bloggers tot bijvoorbeeld seminars over relevante Biltse thema’s. Deze bijeenkomsten zullen veelal in samenwerking met derden worden opgezet.

Wij nodigen bezoekers van de site Debiltinactie.nl dan ook nadrukkelijk uit te reageren op artikelen van zowel de redactie als van de bloggers. De reacties voegen andere inzichten toe en maken de inhoud levendig en rijker. Op de site willen we open en eerlijke discussies faciliteren. Respect voor elkaar en voor elkaars mening staat daarbij centraal. Om de sfeer prettig te houden modereren we indien nodig reacties.

Polls

Tijdens de Ondertunneling van het spoor naar De Leijen is een tijdelijke overgang noodzakelijk

View Results

Laden ... Laden ...

De Bilt op Twitter

Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa03/debiltinactie.nl/httpdocs/wp-content/themes/livewire/ads/ads-top.php on line 9 Site Sponsors

Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa03/debiltinactie.nl/httpdocs/wp-content/themes/livewire/ads/ads-bottom.php on line 7 Site Sponsors

Het weer

De Bilt
maart 5, 2021, 5:27 am
Helder
Helder
1°C
windsnelheid: 1 m/s N
Verwachting maart 6, 2021
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
7°C
Verwachting maart 7, 2021
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
6°C
Verwachting maart 8, 2021
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
9°C
Verwachting maart 9, 2021
dag
Stortbuien
Stortbuien
9°C
 

Archief

Social Media

Facebook Twitter

Categorieën